slaktforsk

Prenumerationsärenden: Telefon 0771-15 20 30 • Telefontid: Vardagar 9-14 • Mail: slaktforsk@prentjanst.se

RötterAdressändringGe bort prenumeration

Beställ Prenumeration

Var vänlig & fyll i alla fält!
När du klickar på köp så aktiveras din prenumeration och en faktura skickas till dig. Är du under 18 år så måste du ha din målsmans tillstånd.


Typ av prenumeration


Fält markerade med * är obligatoriska!

Förnamn:*

Efternamn: *

Adress: *

Postnr: *

 Jag är prenumerant sedan tidigare

Ort: *

Land :*

Telefon: *

E-post: *

Fyll i nedanstående tecken i fältet nedan
captcha

 

 

Släkthistoriskt Forum – Släktforskarnas eget magasin!
Med fem nummer om året får du nyheter från släktforskarvärlden, berättelser och rapporter om intressanta pågående projekt och spännande forskningsresultat. Du finner även råd och tips samt ett forum för diskussioner och efterlysning av sina borttappade släktingar. SHF publicerar även recensioner över de senaste böckerna och konsumentinformation över de hjälpmedel som produceras till hjälp för släktforskare.

Sveriges Släktforskarförbunds årsbok
Sveriges Släktforskarförbunds årsbok är en institution bland släktforskare och är en bok man bör läsa. Den innehåller välskrivna och intressanta artiklar som ger dig helt nya perspektiv på släktforskning och förfädernas liv och miljö. Varje volym innehåller omkring 250-350 sidor. Boken utges sedan 1988.

Rötters Vänner
Nättidningen RÖTTER är en enastående resurs för alla släktforskare. Tack vare Rötters Vänner har vi kunnat skapa en rad avdelningar som Anbytarforum, Rötterkatalogen, Porträttfynd och Emigrantforum. Utvecklingen går vidare och som Röttervän får du nu även tillgång till två betaldatabaser – Medborgarskapshandlingar och Nationalitetsmatriklar. Du kan stödja RÖTTER med ett frivilligt bidrag om 100 kronor för 12 månader. Tack för ditt bidrag till Nättidningen Rötters utveckling!

 

Comments are closed.